Over ons

Als bouwadviesburo verzorgen wij bouwkundige tekeningen voor zowel nieuwbouw als verbouwingen van woningen, bungalows, bedrijfsruimten en dergelijke. Hiervoor maken we in overleg met u of zelf een ontwerp. Als u al een ontwerp heeft kunnen wij deze verder uitwerken. Voorts begeleiden we de gehele procedure van de bouwvergunningaanvraag. Van het ontwerp tot de bouwvergunning aan toe. Indien gewenst kan ook de gehele bouw begeleid worden; van de aanbesteding tot en met de oplevering.

Met alle zaken die om de hoek komen kijken bij het kopen of verkopen van onroerend goed kunnen wij u helpen. Daarnaast kunnen wij u adviseren omtrent de bouwkundige staat en de verbouwings- en bouwmogelijkheden van het onroerend goed.

Maar ook voor een hypotheek tegen gunstige voorwaarden en aantrekkelijke (lage) maandlasten of woonverzekeringen als opstal, inboedel en aansprakelijkheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Vul het antwoordformulier in of stuur ons een e-mail ons wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening.

Hier komt meer informatie over het bedrijf en waar we extra aandacht aan willen geven op de voorpagina van onze nieuwe website. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij begeleiden uw bouwproces van a tot z. Ook voor de verkoop... Lees verder >